New Poultry Specialist at SKOV

 
​​

 

​Martin Rishøj, 49 år, er fra 1. november 2015 ansat som Production Specialist med speciale i fjerkræproduktion hos SKOV A/S. Martin Rishøj har siden 2008 haft egen konsulentvirksomhed, hvor han har hjulpet større internationale slagtekylling- og forældredyrsproducenter med at optimere og effektivisere produktionen. Igennem samme periode har han også arbejdet som konsulent for flere danske og internationale virksomheder med produktudvikling hos disse.

Sideløbende med sin konsulentvirksomhed har Martin fungeret som indlægsholder på danske og udenlandske konferencer og seminarer samt på Aviagen Broiler School og Breeder School.Martin er uddannet landbrugstekniker i 1994 og har sideløbende med dette studie taget en erhvervsøkonomisk uddannelse med speciale i finansiering og marketing. Han har efterfølgende flere års erfaring som driftsleder inden for slagtekyllingeproduktion, samt været ansat i salgs- og udviklingsafdelinger i flere danske virksomheder, bl.a. DanHatch der årligt producerer 135 millioner daggamle kyllinger.

Martin er ansat i Business Development afdelingen hos SKOV og skal via sin faglige ekspertise inden for fjerkræproduktion sikre, at virksomheden udvikler de produkter, som markedet efterspørger